Az oldalfalburkolásánál is hasonló képen járok el, mint általában a padló esetében. Itt azt gondolom, még a padlónál is fontosabb szerepe van a vízszintezésnek, ehhez több vízszintmérő eszköz van a segítségemre.

Az évek alatt számos hibával találkoztam a burkolás területén, ami némi méréssel, számolással kiküszöbölhető lett volna. Tipikus hiba, hogy az oldalfalak kiegyenlítése nem történik meg, én erre különös hangsúlyt fektetek, továbbá, kínosan ügyelek, hogy középről kifelé építsem fel a munkát, mert a sarkoknál tipikus hiba, hogy a fennmaradó hely, nem csempe nagyságú, sőt sokszor csak egy vékony csík marad. Ha viszont középről haladunk egyenletes lesz az oldalszélek melletti csempék mérete. Ugyanez a helyzet, fürdőszobáknál, akár a kád esetében.

A másik fontos dolog a fugakereszt használata, nincs annál csúnyább, mint amikor a csempe elcsúszásokat fugázással kényszerülnek, illetve próbálnak kompenzálni. A precizitás számomra fontos! Ezért a fuga felvitelére, és kiválasztására különös gondot fordítok, és szívesen adok tanácsot leendő ügyfeleimnek. Nyilván az ár érték arány figyelembe vételével!

Tekintse meg referencia képeimet, ide kattintva!

 

Ha oldalfalburkoláshoz keres pontos partnert, akkor kérje ingyenes ajánlatomat!