Precíz padlóburkoló

A padlóburkolásnál elsősorban a burkolni kívánt terület méretét és formáját veszem figyelembe! A munka tervezéssel kezdődik, pontos mérésekre van szükség, hogy a végeredmény esztétikus legyen. Ezzel elkerülhető a rendezetlen szabálytalan csempék hada, ami egyrészt nem szép, másrészt nem praktikus.

A munka során a forma mellett a talaj állapotát veszem figyelembe. Tehát, figyelembe kell venni, hogy mennyire egyenletes a felület, ha nem az szükséges valamilyen padlókiegyenlítő használata, akkor ezt a lehetőséget is számba vesszük. Ezekből is széles a skála, igény szerint variálható az anyagok és a kívánt hatás tekintetében!

Ha kisebbek a hibák, akkor speciális ragasztók megfelelő rétegezésével el lehet kendőzni azokat. Például fürdőszoba esetében, ahol megoldott a víz megfelelő elvezetése, az alapnak célszerű egy kis dőlést adni, hogy elkerüljük a víz pangását a helyiségben!

Számomra fontos a tiszta, és logikus munka, először ki kell üríteni a munkaterületet, el kell végezni a szükséges takarítási munkát, majd egyértelműen a burkolni kívánt terület legtávolabbi pontja felől, haladok az ajtó felé, így nem járom össze, amivel már elkészültem. Nem mellesleg, nem tanácsos 48 óráig rálépni a burkolt területre, a modernebb műanyaga alapú ragasztóknál ez az idő 5-6 órára is csökkenhet.

Kérem tekintse meg referencia munkáimat!

 

Ha padlóburkoláshoz szeretne egy megbízható szakembert találni, akkor kérje ajánlatomat!